Potgrond

Rumpo universeel 70L

Zeer geschikt voor het verplanten van groenten en bloemen in kleinere pot, potgrond met fijne structuur, bevat 50% witveen + 50% zwartveen

Verkrijgbaar in zakken van 70L en big-bag van 1m3 (of los op aanhangwagen)

 

Rumpo witveen + klei 70L

Bevat 50% witveen + 50% zwartveen voor bloembakken, kruipplanten en grotere potten met kleikorrels om het water langer vast te houden. Door de losse structuur van deze potgrond verkrijgen uw planten een uitgebreid wortelgeheel, wat leidt tot een betere water- en meststofopname en uiteindelijk tot een mooiere en beter ontwikkelde plant.

Verkrijgbaar in zakken van 70L en big-bag van 1m3 (of los op aanhangwagen)

 

Potgrond voor zaaien en stekken 40L 
Potgrond voor kamerplanten 40L 
Potgrond voor buxus 40L
Potgrond voor heideplanten 40L
Potgrond voor cactussen en vetplanten 10L
Potgrond voor orchideeën 10L 
Potgrond voor bonsaï 10L
Vijverpotgrond 20L

 

Hera potgrond

Potgrond universeel 70L

Zeer geschikt voor het verplanten van groenten en bloemen in kleinere pot, potgrond met fijne structuur, bevat 50% witveen + 50% zwartveen.

Verkrijgbaar in zakken van 70L


Bloemengrond universeel 70L
Ideaal voor bloembakken, kruipplanten en grotere potten. Door de losse structuur van deze potgrond verkrijgen uw planten een uitgebreid wortelgeheel, wat leidt tot een betere water- en meststofopname en uiteindelijk tot een mooiere en beter ontwikkelde plant.

Verkrijgbaar in zakken van 70L


Bloemengrond met klei 70L
Ideaal voor bloembakken, kruipplanten en grotere potten met kleikorrels om het water langer vast te houden. Door de losse structuur van deze potgrond verkrijgen uw planten een uitgebreid wortelgeheel, wat leidt tot een betere water- en meststofopname en uiteindelijk tot een mooiere en beter ontwikkelde plant.

Verkrijgbaar in zakken van 70L