Schermdoeken

Ostend Net windscherm

Een Ostend Net windscherm reduceert de windsnelheid tot ca. 50% van de oorspronkelijke waarde. Achter het net onstaat een microklimaat; de temperatuuruitersten worden verzacht. Gewassen staan niet meer direct bloot aan de wind, storm en de koude "wind chill factor".

 


De hoogte van het Ostend Net windscherm is bepalend voor de diepte van het gebied waar de wind gereduceerd wordt.
Deze afstand bedraagt 10 tot 15 maal de hoogte van het net. Daarna bereikt de wind geleidelijk zijn oorspronkelijke snelheid, echter, zonder dat er turbulentie ontstaat.

 

schaduwnet

Een Ostend Net schaduwnet vormt door haar structuur een gelijkmatige filter voor de zon. De temperatuuruitersten worden verzacht. Uitdroging van de grond door overmatige zonnestralen wordt voorkomen, de luchtvochtigheidsgraad blijft constant, er is minder beregening nodig en de verbranding van de bladeren wordt voorkomen. Afhankelijk van het gekozen nettype kan een schaduwpercentage van 38% tot 80% worden bereikt.

 

 

Zichtremmer

Een Ostend net zichtremmer blokkeert het zicht tot ca. 90%.
Daardoor kunt u uw tuin volledig afschermen zodat U optimaal kunt genieten van uw privacy.

 

 

Vogelnetten

Vogelnetten beschermen uw aanplanting tegen alle mogelijke vogelsoorten. Ze zijn van rot- en krimpvrij polypropyleen of PE monofil. Ze zijn UV beschermd.
De netten worden op maat gemaakt, zowel in ruitvormige als vierkante maas. Netten zijn niet afgeboord.

 

 

Gronddoek

Het gronddoek helpt u op een milieuvriendelijke manier aan onkruidbestrijding te doen.

 

 

Sivatec doek

 

Vorstberscherming

 

 

Insectenbescherming