Welkom bij EctorTuin


Kwaliteit en professionaliteit

Wij leveren alleen de beste kwaliteit zowel van planten, creaties als service.Ruim aanbod

Wij bieden een ruim assortiment aan buitenplanten en aanverwante producten aan, evenals een ruime dienstverlening in tuinaanleg en -onderhoud. Servicegerichtheid

Klant is koning. Wij staan garant voor een professionele, en correcte dienstverlening aan zowel bedrijven, openbare besturen en particuliere klanten.Een ruim assortiment planten

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteitsplanten aanbieden Wij helpen u graag met het maken van de plantenkeuze en we geven u alle advies. 
We hebben alles in huis voor de verzorging van uw planten: 

meststoffen, potgronden, bodemverbeteraars enzOnze geschiedenis

 
Ectortuin werd oorspronkelijk opgericht (door Valère Ector en Renilda Alen) in 1981 als toeleveringsbedrijf voor de professionele kwekers van sla, tomaten en aardbeien. In datzelfde jaar zijn we reeds gestart met de opkweek van groenteplanten in persblok, zoals er werd gekweekt voor de beroepstuinders met professionele zaden. Door de hoge verwarmingskosten worden de warmte gevoelige planten zoals tomaten, paprika, komkommers... elders aangekocht ; de opkweek van "koude" groenteplanten & aardbeien blijven we nog steeds doen. Einde jaren 80 kweken we hierbij nog éénjarige bloemen, primula's & violen.

Einde december 2010 werd de vennootschap "Veeshop" overgenomen en de talloze artikelen ondergebracht in ons tuincentrum. Sinds oktober 2013 gebeurde hetzelfde met Hera potgronden & boomschors.

Vandaag de dag beschikken we over een ruim assortiment:
groenteplanten, bloemen, kruiden, bloempotten &-bakken, groenten- en bloemenzaden, bestrijdingsmiddelen, meststoffen, potgronden in zak of vrac, compost in zak of vrac, boomschors in zak of vracht, plantaardappelen (voorjaar), tuinmaterialen (riek, schop, bindmaterialen...); Havens voeders, vlas, houtkrullen, alle toebehoren voor paarden, elektrische afsluitingen met herstelgarantie, houten palen,... Ook zijn wij gespecialiseerd in het "SLIJPEN van (SCHEER)MESSEN".

Met een dergelijk gamma, winkelruimte van 1000 m² en een serre van 4000 m², willen wij u een aangename winkelomgeving bieden. Wij staan u indien nodig bij met raad & daad.